На гости: Наливно ми е

, ,
Share on:
FB G+

Едно от любимите ни неща в Dineout е да откриваме интересни ресторанти, за които рядко се говори и за които човек сам рядко разбира. През последната година натрупахме опит и самочувствие в това начинание и за това решихме да разширим кръгозора. В На гости ще откриваме и представяме съвсем различни от традиционните ни места, които обаче си струва човек да посети и опознае. А първата ни среща ни отвежда в уютно място за коктейли, със закачливо име, което предлага качествен алкохол на достъпни цени и алтернативно, некомерсионално място за забавление в центъра на града.

Както често се случва в хубавите истории, Нина има добра и сигурна работа, но нещо й липсва. Липсва й място в София, което да предлага хубави коктейли в непринудена атмосфера, които можеш да вземеш със себе си на разходката, преди вечеря или парти. В края на лятото намира подходящо място до градинката на Свети Седмочисленици, на Преспа 4, влага цялата си енергия и прави Наливно ми е.

Наливно ми е

Наливно ми е е необикновено място, където да спреш за доза кофеин сутринта (кафето в момента е Julius Meinl, но предстои добавянето и на артизански кафета), а след работа да изпиеш нещо набързо или да вземеш отличен коктейл в ръка, да се разходиш в близката Борисова например или да се възползваш от добър аперитив, преди вечеря. Точно коктейлите и бирите, които можеш да вземеш за навън правят концепцията на Наливно ми е интересна и различна.

Наливно ми е коктейл

“Лятото, разбира се, предлагахме Мохито и Rusty Nail, малко по-мъжки коктейл с два вида уиски”, казва Нина. И продължава: “Това е и идеята да има неангажиращо място за забързания човек, който иска да пийне нещо приятно и освежаващо, дори и когато е без компания.”

Наливно ми е

Това е и идеята да има неангажиращо място за забързания човек, който иска да пийне нещо приятно и освежаващо

За зимата Нина предвижда Milki Whiskey – уиски, мляко, пяна и опияняващ аромат на Тирамису – идеята за който се ражда на място. Също ще набляга и на зимните класики като грог и греяно вино. За точните рецепти и идеи за обогатяване на менюто помагат професионални миксолози – така се ражда и After midnight, авторски шот с шоколадов Монин, Бейлис, мента и водка.

Идея: не пропускай да минеш през Наливно ми е преди вечеря в подбраните от Dineout ресторанти, за да убиеш малко време в приятната компания на хубав коктейл. Можеш да вземеш коктейл или бира и за навън.

Наливно ми е шот

Освен коктейли, Наливно ми е предлагат няколко винени етикета и адекватно подбрани бири. Могат да отдадат мястото за малко частно парти и залагат на неприлично ниски цени.

Наливно ми е - коктейли

 

Какъвто и повод да избереш, струва си да се отбиеш в едно от по-интересните и различни места в града – Наливно ми е.