Share on:
FB G+

Първата ми среща с истински добър бургер беше на може би най-правилното място за това – Щатите. От тогава намирам отличното телешко месо, в прясно изпечено хлебче, комбирирано с пресни и подбрани зеленчуци, за едно от най-вкусните неща, измисляни някога.

Така появата на няколко наистина добри места в София, в които да се насладиш на този шедьовър, неминуемо ме направи сред честите посетители на Smugglers’s Diner, Cheerleaders, Скаптобара и Boom. Такива места стават популярни, следвайки най-простата възможна рецепта – добри съставки и много въображение.

Такива места стават популярни, следвайки най-простата възможна рецепта – добри съставки и много въображение.

Именно доброто месо прави бургера вкусен, а в Ми6 Маш, освен традиционния телешки бургер, можеш да опиташ най-добрия бургер с агнешко месо и мента.

Така че излез и се наслади на перфектен бургер, а ето накратко как да съчетаваш месото с подходящи добавки и изпитан съвет как да не нацапаш всичко наоколо, изяждайки бургера си.

Всичко за бургера
Dineout – как да вземеш най-доброто от бургера си