Dineout Club – повече точки, повече награди

, , , , ,
Share on:
FB G+

От 1. юни с натрупаните точки от всяка твоя резервация ще можеш да се възползваш от ваучери в любимите си ресторанти, част от системата на Dineout.

Dineout расте, а с това растат и възможностите пред теб – в нашата система има все повече ресторанти, в които да резервираш много бързо и лесно своята маса онлайн. Знаем обаче, че ако ние растем, то това е основно благодарение на теб, нашия потребител. Затова създадохме Dineout Club, където трупаш точки за всяка твоя резервация.

Какви са тези точки и как да ги събирам?

Ако си резервирал поне веднъж с Dineout, вероятно си забелязал, че за всяка резервация получаваш по 100 точки в твоя потребителски профил. Колкото повече резервираш, толкова повече точки, толкова повече ваучери:

При 1000 събрани точки, получаваш ваучер на стойност 10лв.
 
При 2000 събрани точки, получаваш ваучер на стойност 25лв.
 
При 5000 събрани точки, получаваш ваучер на стойност 100лв.

Как да стана член на Dineout Club?

Добрата новина е, че с първото ти ползване на Dineout, вече си станал част от клуба, защото това се случва автоматично – резервираш и получаваш точки за всяка резервация. Още по-добрата новина е, че вече си натрупал точки за всичките си резервации от първото ти ползване до този момент, тоест вероятно вече си или на крачка от първия си ваучер, или си го получил! Можеш да провериш в потребителския си профил онлайн в нашия сайт или директно в мобилното приложение на телефона ти.

Как да използвам моите точки, за да получа ваучер?

Много лесно – когато правиш следващата си резервация в предпочитан от теб ресторант, който е част от Dineout, просто избери дали да ползваш ваучера, за който си събрал необходимите точки. Това се случва, непосредствено преди да завършиш резервацията си. Ресторантът ще бъде уведомен за твоето желание и при получаване на сметката, ще видиш съответния ваучер, приспаднат от нея.

Събери минимум 1000 точки
Събери минимум 1000 точки

При следвщата резервация избери да замениш точките си срещу ваучер
При следвщата резервация
избери да замениш точките си
срещу ваучер
Получи стойността на ваучера като отсъпка от сметката в ресторанта
Получи стойността на ваучера като
отсъпка от сметката
в ресторанта

 

В кои ресторанти мога да оползотворя своите точки?

Във всеки ресторант, част от Dineout. Пълният списък можеш да провериш през мобилното ни приложение или на dineout.bg

Какво още трябва да знам за точките си?

  • Печелиш по 100 точки независимо от ресторанта или устройството през което резервираш (сайт, мобилен сайт, мобилни приложения).
  • Бъди пестелив – събери повече точки, за да използваш ваучер на по-голяма стойност.
  • Можеш да използваш само един ваучер за една резервация.
  • Ако стойноста на сметката в ресторанта е по-малко от стойноста на ваучер ресторанта няма да върне остатъка, както и няма да се върнат останалите точки в сметката ти.
  • Ако анулираш резервация и си използвал ваучер ще възтановим точките в сметката ти. Ако анулираш по-малко от 2 часа преди часа на резервацията ще отнемем 50 точки от сметката ти.
  • Ако не се явиш на резервация ще отнемем 400 точки от сметката ти. Ако си използвал ваучер за тази резервация той ще се счита за използван (няма да възстановим точките ти).

Не пропускай да се възползваш от твоите точки от 1 юни 2016 г!