Идеи за коледни подаръци

, , , , ,
Share on:
FB G+

Да намираш правилен подарък всеки път и за всеки повод е истинско предизвикателство, особено в месец като изпълнения с поводи декември. За да помогнем, събираме няколко изпитани идеи, подходящи за всички, с отношение към стойностното.

 

1. Ваучер за изискан ресторант

Dineout Gift cards

Приложим за всеки повод и предлагащ достатъчно разнообразие, така че да подхожда за всеки – изберете Dineout Gift Card за един запомнящ се подарък. Валиден е за над 180 подбрани ресторанта в България, а къде да бъде използван, избира получателят му.

Вземете Ваучер (20.00 – 150.00 лв.)

 

2. Wine Folly пътеводител в света на виното

Wine Folly пътеводител в света на виното

Изключителна книга, бестселър на New York Times. Тя представя по интересен и графичен начин десетки вина. Освен това съветва как се дегустира вино и куп друга полезна информация.

Поръчайте (29.00 лева)

 

3. Билки за греяно вино

Билки за греяно вино

Няма друго време в годината, което да е по-подходящо за този подарък. Интересен и практичен, ароматен и носещ наслада, сгряващ тялото и душата. Прекрасно допълнение на студените празнични вечери.

Поръчайте (5.50 лв. За 50 гр.)

 

4. Сет коледни подправки

Коледно трио от Spizing

Коледно трио от Spizing, включващ комбинации от подправки за всички ястия за Бъдни вечер и Коледа. Опаковани в прозрачен тубус и с картичка за послание на капака, този сет ще зарадва всеки, който поне от време на време иска да създава кулинарни шедьоври.

Поръчайте (20.00 лв.)

 

5. Маслиново масло екстра върджин с портокалов вкус

Маслиново масло екстра върджин с портокалов вкус

Празниците са време за експерименти и откриване на нови неща. Това е подходящ подарък за всички Ваши близки и приятели, които са авантюристично настроени към храната. Висок клас натурално маслиново масло на Aristeon, към което са добавени свежи портокали. Допълва прекрасно както сладки, така и солени ястия.

Поръчайте (14.56 лв. за 500 мл.)

 

6. Пушен лют мед

 

Smoked chilli honey

Още едно сгряващо предложение. То е от артистите на лютите сосове Chilly Hills Farm. Блендът от натурален пчелен мед „букет“ от района на Сакар планина и опушени люти чушки Чипотле е меденосладък и подходящ както за меса и сирена, така и за плодове. Изключително допълнение към празничната трапеза.

Поръчайте (10.00 лв.)

 

7. Занаятчийски шоколад

MURSALA Wild Christmas

Плод на креативността и сръчните ръце на Smart Sisters Co., коледеният пакет “Wild Christmas” е истинско попадение за ценителите на шоколада. Насладата е двойна: MURSALA Wild твърд и течен шоколад с органични билкови екстракти от Мурсалски чай, Шипка и Бъз.

Поръчайте (21.99 лв.)

 

8. Добрата, стара…крафт бира

Brewforia

Занаятчийските или краф бирите са отличен подарък за всеки сезон, но конкретно за зимата препоръчваме нещо тъмно и кремообразно с плътен вкус. Разгледайте стаутовете и портърите, които предлагат Brewforia и не забравяйте, че има и имперски.

Купете (от 5.30 лв.)

 

Още идеи за коледни подаръци

За още нетрадиционни и интересни предложения за подарък на почитатели на добрите храна и напитки, съветваме да разгледате и тазгодишния гид на eater.com.

 

Весели празници!