Share on:
FB G+

Да избереш подарък невинаги е лесно. Познаваш ли човека, за когото е подаръкът, те затруднява това да изненадваш, не го ли познаваш пък се чудиш дали да си смел с идеите или да опреш до познатите клишета. А ако отговаряш за подаръка на поредния колега на работа, вече виждаме как умишлено отлагаш вземането му до последния момент.

Затова сега ти поднасяме решението, което ще ти спести време и усилие, ще бъде индивидуално и най-вече – ще ти даде възможност да подариш изживяване, а не предмет – Dineout Gift Card.

Какво е Dineout Gift Card?

Чисто и просто това е карта-подарък (ваучер), която можеш да заредиш със сума по твой избор и да подариш по всякакъв повод. Тя може да се използва във всеки ресторант от системата на Dineout и е безсрочна.

Как да я поръчам?

Посети gifts.dineout.bg, избери сумата, която искаш да заредиш във ваучера и плати по банков път. След като преводът бъде потвърден, ще получиш имейл с картата-подарък, която можеш да принтираш или персонализираш за изпращане по мейл. Готово!

За кого е подходяща?

За всеки, който цени изживяванията с кулинарен характер. С Dineout Gift Card не е нужно да избираш ресторанта или кухнята – това остава в ръцете на щастливия й получател, който, от своя страна, има възможността да избира гастрономско преживяване в най-различни кухни и обстановки, с или без повод. Dineout Gift Card се оказва особено добро решение за компании, които търсят алтернативни начини да поощрят екипа си, защото могат да се поръчват и за група – просто въвеждаш броя на ваучерите и стойността на всеки от тях и имаш вече запас от подаръчни карти, които да са под ръка във всеки един момент.

Как да я използвам?

Ако си получил Dineout Gift Card, значи пътят до кулинарното ти преживяване е наистина кратък! Посети dineout.bg и въведи уникалния код, изписан на картата. Картата за подарък ще бъде активирана и ще можеш да я използваш при следващата си резервация, независимо в кой ресторант от системата.

Имаш още въпроси?

Задай ни ги тук, с радост ще ти отговорим!