Aubergine представя новата крафт бира EVOÉ

, ,
Share on:
FB G+

За краткото време, след пълната трансформация на Aubergine, ресторантът се доказа като едно от безспорно интересните места, с изключително стегнатото си меню и перфектни вкусове. Концепцията е толкова добра, че ресторантът прави тематични събития, само когато може да запознае гостите си с нещо изключително. За това, когато организират такова, няма как да не очакваме нещо наистина интересно.

Крафт бирата Evoe в Обержин

Aubergine представя новата крафт бира EVOÉ

Зад новата крафт бира стоят бразилец, двама българи и белгийската школа във варенето на занаятчийска бира. EVOÉ SAISON nº 01 е първата тяхна бира, която излиза на пазара. Плътното ѝ тяло и деликатен малцов характер я правят пивка и приятна, а нотките на плодове, билки и лек карамелен привкус допълват перфектното съчетание.

Богатият вкус на EVOÉ се съчетава отлично в изключително много комбинации – с червено месо, риба, по-пикантни или кисели блюда. Самата дума EVOÉ е възглас на пълно щастие, кулминация на веселието, свободата и радостта.

Занаятчийската бира Evoe гостува в Aubergine

Какво да очакваш от представянето на EVOÉ

На 8.12.2016, от 19 часа, те очакват специално подбрани предложения от менюто на Обержин, които се съчетават превъзходно с EVOÉ. Можеш лично да се срещнеш със Сезар Пиментел, главен технолог на занаятчийската бира и да разбереш повече от първа ръка.

Специално подбрано меню:

  • Брускети с пушена сьомга, крем фреш и каперси
  • Калмари на плоча със салца Верде
  • Tuna chianti – късано мариновано свинско в зехтин, подправки и портокал
  • Roast beef с медена горчица и рукола
  • Лаврак със средиземноморски зеленчуци
  • Чийзкейк, направен с бира EVOÉ Saison

Направи резервация за Aubergine представя крафт бирата Evoé na 08.12 от 19:00 часа.

Aubergine представя Evoe Saison

За Aubergine

Обержин е от онези места, в които просто няма как да не се влюбиш. Ресторантът обитава къща с лятна градина, на тиха улица в центъра. Вътре е светло, просторно и уютно. Най-важното обаче, което ще те кара да се връщаш, е храната. Изключително кратко, но съдържателно меню, внимание към детайлите и ярко предпочитане на сезонните съставки, това е формулата на Aubergine.